Sunday 31 July 2011

Ormar za dječju sobu

Imate dijete...imate i sobu za njega...a nemate love za opremiti sobu? No, imate nešto starog namještaja kojem ništa ne nedostaje i jedini je problem što funkcijom ne odgovara novoj namjeni?

Stari ormar za knjige u dnevnom boravku, malo mašte i ne mnogo vremena...

U nekom trenutku smo osposobljavajući dječju sobu morali kupiti novi ormar (veeeelikiii) za boravak kako bi strpali sve stvari iz dotadašnje radne sobe. S obzirom da valjda svi znaju koja je cijena višemetarskog ugradbenog ormara u koji smo natrpali još nekih specijalnih dodataka za skriveni radni prostor - za dječju sobu nije mnogo ostalo, a nije bilo ni isplativo kupovati ne znam što jer beba brzo postane dijete i trebaju mu neke posve druge stvari.

Ispremještala sam police na visine koje su bile potrebne, izbacila jednu policu i ugradila šipku za vješanje odjeće. Nekoliko ukrasnih kutija za sistematizaciju različite vrste odjeće (teško je među tim svim malim stvarima razlikovati bodije s kratkim od bodija s dugim rukavima ;)) i to je bilo to....nastao je jedan sasvim fancy ormar sa staklenim vratima.

A, kad naraste dobiti će pravu dječju sobu :))






1 comment:

  1. ajme super izgleda ormar i zadivljujuće je uredan! cijela soba mi je che che :)

    ReplyDelete